Care sunt principalele prevederi ale Ordonanței militare nr. 7. Pădurarii vor fi...

Care sunt principalele prevederi ale Ordonanței militare nr. 7. Pădurarii vor fi însoțiți de polițiști și militari

0
DISTRIBUIȚI

Autoritățile au emis sâmbătă o nouă ordonanță militară, cu numărul 7, de la intrarea României în stare de urgență. Documentul urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

Principalele prevederi ale ordonanței sunt:

1.


Instituirea carantinei în Țăndărei, pot intra și ieși cei ce se ocupă cu transportul de marfă, aprovizionarea populației și persoanele care nu locuiesc în oraș și lucrează în domeniile sanitar, energetic, administrație, protecția socială, activități judiciare, servicii de energie, agricultură, furnizorii de apă, comunicații.

2. Se suspendă zborurile comerciale cu avionul în și dinspre Austria, Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia și Iran începând de duminică 5 aprilie, ora 23:00.

3. Lucrătorilorii sezonieri pot fi transportați cu zboruri charter.

4. Se prelungește suspendarea transportului internațional rutier spre Italia, Spania, Franța, Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie, Olanda, Turcia pe întreaga perioadă a stării de urgență.

5. Șoferii care tranzitează teritoriul României nu mai completează declarații dacă utilizează coridoarele de tranzit, dar vor folosi un colant special.

6. Ministerele și primăriile vor asigura spații hoteliere destinate repaosului personalului sanitar între ture.

7. Pentru paza și controlul pădurilor, gărzile forestiere și paznicii silvici fi însoțiți de polițiști și militari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.