Clinica de Dermatologie din Timișoara intră în circuitul spitalelor care luptă cu...

Clinica de Dermatologie din Timișoara intră în circuitul spitalelor care luptă cu epidemia de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Un nou spațiu din Timișoara va prelua cazuri de pacienți infectați cu coronavirus. „În această perioadă, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș a acordat aviz pentru modificarea de structură a Clinicii de Dermatologie, care aparține Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara, în vederea intrarii in circuitul unităților sanitare cu paturi destinate internarii pacienților infectați cu noul coronavirus SARS-CoV-2”, a transmis DSP Timiș.


Momentan, la Clinica de Dermatologie sunt internați suspecții de coronavirus.

„Acest nou spital dedicat infectaților cu noul coronavirus SARS-CoV-2 va prelua cazurile usoare si medii, aflându-se în lista unităților care, conform ordinului ministrului Sănătății, pot prelua bolnavi cu coronavirus în județul Timiș: Spitalul Județean, Maternitatea Bega, Spitalul CFR și Spitalul Municipal Lugoj”, mai spune mesajul DSP.

Până la această dată, 102 persoane din județul Timiș au fost externate de la Spitalul de Boli Infecţioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” Timişoara, după ce au trecut printr-o dublă testare cu rezultat negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.