Compania Wizz Air anunță că este pregătită să-și redeschidă baza de la...

Compania Wizz Air anunță că este pregătită să-și redeschidă baza de la Timișoara din 1 mai

0
DISTRIBUIȚI

Compania Wizz Air a anunțat, sâmbătă, că este pregătită să deschidă, din 1 mai, baza de la Timișoara. Reluarea operațiunilor depinde de decizia autorităților de a elimina sau de a prelungi restricțiile de zbor, potrivit unui comunicat al companiei.

„Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi (sâmbătă-n.r.) că este pregătită să-și redeschidă baza de la Timișoara începând cu 1 mai 2020 și măsurile aferente pentru sănătatea și binele pasagerilor pe parcursul procedurii de check-in și la bord. Reluarea operațiunilor depinde de decizia autorităților de a elimina sau prelungi actualele restricții de zbor către și dinspre România.


Dacă se vor păstra restricțiile, redeschiderea bazei va fi amânată”, se arată în comunicatul companiei.

Potrivit acestuia, compania a introdus mai multe măsuri suplimentare de securitate pentru a susține distanțarea socială pe parcursul îmbarcării și un nivel crescut de curățenie la bord.

„Ca parte din măsurile de a proteja sănătatea pasagerilor și echipajului, călătorii ar trebui să efectueze check-in-ul și orice achiziție de servicii on-line, cum ar fi plata pentru bagaje adiționale, pentru a reduce orice interacțiune care nu este esențială la aeroport. Echipajul de cabină va purta măști și mănuși pe toată durata zborului și va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager. Cumpărăturile la bord sunt permise și se recomandă ca plata să se facă prin mijloace contactless pentru a reduce la minimum contactul fizic. Wizz Air va continua procedura sa strictă de curățenie zilnică, întreaga aeronavă fiind dezinfectată peste noapte conform recomandărilor în vigoare”, se mai arată în comunicat.

Compania Wizz Air a anuțat că, dacă nu vor fi impuse noi restricții, zborurile din Timișoara spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franța), Barcelona El Prat (Spania), Dortmund, Frankfurt Hahn (Germania), Roma Ciampino (Italia), Londra Luton (Marea Britanie) vor fi reluate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.