Deputatul Matei Suciu: „Libertatea presei nu se negociază! Atacurile asupra ziariștilor nu...

Deputatul Matei Suciu: „Libertatea presei nu se negociază! Atacurile asupra ziariștilor nu se tolerează!”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Matei Suciu (PSD) a reacționat printr-o postare pe Facebook cu titlul „Pistolul Columbiei locale și glonțul democrației de fațadă” la complotul pentru asasinarea editorului-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța.

Vă reamintim că DIICOT a anunțat în această săptămână că liderul interlop Lucian Boncu și alte persoane sunt urmărite penal după ce au plănuit împușcarea jurnalistului Dragoș Boța.

„Detaliile dosarului DIICOT Timișoara în cazul tentativei de asasinat asupra jurnalistului Dragoș Boța sunt șocante pentru orice democrație, darmite pentru una care emite pretenții de stat de drept, aplaudat pe toate coridoarele europene, de când avem putere plăcută ochiului Bruxellesului… N-am să fac politică într-un subiect care, în mod normal, ar ridica în picioare o lume întreagă – vezi cazul ziaristei din Malta, pentru care UE a făcut comisie de anchetă internațională, a emis recomandări și decizii oficiale – nici trimiteri la istoria politică recentă a României, când oameni de stat s-au implicat DIRECT în soluționarea abuzurilor la adresa jurnaliștilor, am să spun doar atât: LIBERTATEA PRESEI NU SE NEGOCIAZĂ! ATACURILE ASUPRA ZIARIȘTILOR NU SE TOLEREAZĂ! ANCHETELE DIN SPEȚA ACEASTA NU SE MUȘAMALIZEAZĂ! Oameni buni, noi vorbim despre o tentativă de ASASINAT la adresa unui ziarist, ordonat de un INTERLOP al Primului Oraș Liber de Comunism din România! Arma cu care trebuia executat Dragoș Boța a fost găsită! Doar că politica puterii (locale, naționale, internaționale) e, fix acum, mută.


Tot pandemia e de vină? Oare?…”, a scris Matei Suciu pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.