Dezastrul se amplifică la maternitatea Odobescu – alte trei asistente, confirmate cu...

Dezastrul se amplifică la maternitatea Odobescu – alte trei asistente, confirmate cu COVID 19. Medicul de familie din Liebling, pozitiv

1
DISTRIBUIȚI

Maternitatea Odobescu, parte a Spitalului Municipal Timișoara, s-a transformat într-un adevărat focar de coronavirus. În urma testelor alte trei asistente de aici au fost confirmate, aseară, cu COVID 19. Asta în condițiile în care, până acum, alte 9 angajate, un medic, asistente, infirmiere, sunt deja internate la spitalul de boli infecțioase din Timișoara. Vă reamintim că tot ieri 11 paciente de la maternitatea aflată în subordinea Primăriei Timișoara au fost confirmate cu coronavirus.


Numărul celor infectați cu COVID 19 a ajuns, până acum, la 23 de persoane. Vineri, primarul Nicolae Robu s-a lăudat cu modul în care s-a acționat la maternitate de către colega sa de partid, susținând că a fost evitat o situație ca la Suceava.

Asistentele au reclamat lipsa de interes a conducerii spitalului și faptul că nu au avut echipamente medicale de protecție, după ce maternitatea a fost în carantină timp de 24 de ore, printr-o decizie ilegală a managerului Olimpia Oprea, fără a exista o hotărâre în acest sens a Comitetului județean pentru situații de urgență Timiș.

De asemenea, a fost confirmat că este infectată cu coronavirus medicul de familie din Liebling. Doctorița a fost în contact direct cu bărbatul întors din Germania, care a murit acasă în 26 martie.

1 COMENTARIU

  1. 95% asimptomatici, pentru ca nu testati si nu stiti cati sunt, bai, oligofrenilor. pentru asta stam noi in casa. murim cu sau fala spitalele tale infecte, guvern basit

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.