Dosar penal „pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a bolilor infectocontagioase”...

Dosar penal „pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a bolilor infectocontagioase” la maternitatea Odobescu

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a anunțat, printr-un comunicat, că se fac cercetări într-un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a bolilor infectocontagioase.

„În cauză se efectuează cercetări privind posibile nerespectări ale măsurilor de prevenire şi combatere a bolilor infectocontagioase şi implicit a reglementărilor în materie, ce ar fi putut facilita infectarea cu SARS CoV 2 a unui nr.


de 10 nou-născuţi şi a altor 25 persoane – cadre medicale, lehuze şi o gravidă, în cadrul Maternităţii Odobeşti a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara”, spune comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Vă reamintim că Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a solicitat Direcției de Sănătate Publică Timișoara să demareze de urgență o verificare la Spitalul Municipal cu privire la cazurile de nou născuți depistați pozitiv la COVID 19.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.