Dosar penal pentru un bărbat suspect de coronavirus, care a plecat din...

Dosar penal pentru un bărbat suspect de coronavirus, care a plecat din spital înainte de primirea rezultatului analizelor

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timiș s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce a plecat din spital fără a mai aștepta rezultatul analizelor.

„În seara zilei de 21.04.2020, un bărbat s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență Județean din Timișoara, prezentând simptome ale infectării cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, precum și alte afecțiuni la nivelul plămânilor.


În cursul dimineții zilei de 22 aprilie 2020, bărbatului i-au fost recoltate probe pentru analize, iar apoi a fost izolat într-un salon al spitalului, în așteptarea rezultatului. În aceeași zi, în jurul orei 19.00, s-a observat că pacientul părăsise unitatea spitalicească fără acordul medicului, înainte de primirea rezultatului, existând posibilitatea de transmitere a infecției către alte persoane”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.