Echipamente de protecţie în valoare de circa 1,8 milioane de lei achiziţionate...

Echipamente de protecţie în valoare de circa 1,8 milioane de lei achiziţionate de CJ Timiş. Beneficiarii vor fi primăriile, dar şi alte instituţii din judeţ

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş, a anunţat că instituţia pe care o conduce a achiziţionat, printre altele, 200.000 de măști și 135.000 de perechi de mănuși.


Echipamentele de proecţie urmează să ajungă la primăriile din judeţ, Inspectoratul de Poliție al Județului Timiș, ISU, Poliția de Frontieră, la Vamă, Jandarmerie, la Poșta Română, dar şi la spitalele din Timișoara și Lugoj și la medicii de familie.

„Toate aceste echipamente au fost achiziționate de Consiliul Județean Timiș, din fonduri proprii puse la dispoziție pentru combaterea coronavirusului. În plus, am procurat 1.000 de combinezoane, 1.000 de perechi de botoșei, 200 l de dezinfectant pentru mâini, dar și dezinfectant pentru suprafețe și dezinfectat pentru drumurile din județ”, se arată în anunţul lui Călin Dobra.

Suma totală pe care CJ Timiș a alocat-o pentru aceste achiziţii este de circa 1,8 milioane lei. Departamentul pentru Situații de Urgență trimite de asemenea peste 80.000 de măşti chirurgicale medicilor de familie și centrelor de îngrijire a persoanelor vârstnice din Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.