Explicație halucinantă a managerului Oprea – testele bebelușilor sunt pozitive pentru că...

Explicație halucinantă a managerului Oprea – testele bebelușilor sunt pozitive pentru că au fost procesate târziu

5
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Municipal Timișoara, Olimpia Oprea, a venit, astăzi, cu o explicație halucinantă pentru faptul că zece bebeluși de la maternitatea Odobescu au ieșit ca fiind infectați cu coronavirus. Asta după ce zeci de cadre medicale, rude ale acestora și mămici internate la maternitate au fost confirmate cu COVID 19.

”Pentru că e foarte grea aprovizionarea cu kituri, aveam un număr redus de kituri pe care puteam să lucrăm, ne-au obligat (cei de la DSP Timiș, n.a.) să facem și pentru cei din Hunedoara.


Am înțeles că și acolo era urgență,  dar mai urgență era să terminăm la bebeluși probele. Ne-au obligat să facem în paralel și pentru Hunedoara și de asta s-a întârziat mai mult cu bebelușii. Din cauza asta, probabil au apărut acele rezultate. Eu cred că sunt fals-pozitive”, a susținut Oprea într-o declarație pentru Mediafax. Altfel spus, virusul a apărut în testele celor zece bebeluși pentru că au fost procesate la patru, cinci zile și nu au fost analizate în maxim trei zile.

Managerul spitalului l-a contrazis și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care a declarat că mamele celor 10 bebeluși au fost negative, susținând că, de fapt, patru dintre ele ar fi fost pozitive când au plecat acasă. Ancheta DSP Timiș este în plină desfășurare la maternitatea Odobescu.

5 COMENTARII

  1. Dacă managerul era de la PSD,ar fi zburat urgent din funcție,cu dosar penal “in rem”,în mai bun caz,iar in presa ar fi fost un iureș de mânie și indignare,la adresa
    “ciumei roșii”!Online nici nu mai vorbesc ce ar fi fost!!
    Așa,s-a pus “batista pe țambal”,mucles toată lumea că,de!,vin alegerile locale și generale și ar fi un dezastru pt Robu și PNL să apăra ca principalii vinovați!
    Așa că bolnavii și medicii rămân în continuare expuși,nimeni nu îi testează!Bolnavii internați de urgență,care ar putea fi purtători sănătoși ai Covid-19,așijderea!
    Testarea se face,cică,doar la cei care au simptome.Buuun,deci îl internezi netestat și după 3-4 zile,să zicem,se pozitivează!Și atunci ce facem!?
    Când el va contamina pe ceilalți ,personal,bolnavi etc.va fi prea târziu!Degeaba mai iei măsuri!E ca și cum,pentru a preveni o sarcină nedorită,îți pui prezervativul la botez!
    S-auzim numai de bine!
    Doamne Ajută!
    P.S.Felicitari d-lui Boța pt corectitudinea și imparțialitatea comentariilor sale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.