Familia unui vicepreședinte al PSD Timiș, sprijin pentru liderul interlop Lucian Boncu....

Familia unui vicepreședinte al PSD Timiș, sprijin pentru liderul interlop Lucian Boncu. Ramona Olteanu: ”E clar că multe chestii sunt exagerate în ceea ce-l privește”

5
DISTRIBUIȚI
Ramona Olteanu și sora sa Raluca Sursă foto: Facebook

Liderul interlop Lucian Boncu, prieten de chefuri cu liberalul Ioan Nasleu, omul de încredere al liderului PNL Timiș, beneficiază și de sprijinul unui important lider al PSD Timiș, Ramona Olteanu, și al familiei acesteia. Ramona Olteanu, fiica unui fost ofițer SRI și soția lui Adrian Olteanu, considerat a fi unul dintre cele mai influente personaje din lumea interlopă timișoreană, al cărui nume a apărut în mai multe dosare ale DIICOT, fiind chiar audiat în cazul grupării conduse de Sorin Udrea, a fost membru PD-L. A trecut la PSD, când fostul deputat Gheorghe Ciobanu a migrat la social-democrați, invocând prietenia cu Sorin Grindeanu și Victor Ponta. În timpul guvernării USL, firma de pază și protecție a familiei a beneficiat de contracte cu prețuri de 17 ori mai mari decât alte firme pentru paza unor tronsoane de autostradă.  Ulterior, Ramona Olteanu a ajuns, în ultimii ani, vicepreședinte al PSD Timiș, funcție în care a rămas, în timpul guvernării social-democrate fiind numită director economic la Administrației Canalului Bega.

Sora Ramonei Olteanu, Raluca, nu a ezitat să-și arate public susținerea pentru liderul interlop Lucian Boncu.


Într-un comentariu pe Facebook a scris ”Joacă pe față cărțile Luci… javrele astea vor să te îngroape și să pară ei șmacheri… și psihopatul ăla de scriitor vrea să devină vedetă națională… să meargă la Acces Direct… e singura emisiune de nivelul lui”. Când fiica lui Boncu i-a scris ”o să se facă dreptate până la urmă!!”, sora vicepreședintelui PSD Timiș a replicat ”să sperăm.. la câta nedreptate e în jur… să fie cât mai repede acasă cu voi… oricum e un Dumnezeu acolo sus… și fiecare după faptă și răsplată”.

Vicepreședintele PSD Timiș, Ramona Olteanu, m-a contactat susținând că ”am înțeles că trebuie să ies eu oaia neagră”, referindu-se la comentariul sorei sale. Când discuția a ajuns la susținerea pe care Lucian Boncu a primit-o din partea soțului său, inclusiv în ultima perioadă , Ramona Olteanu a susținut ”n-am nicio problemă să îmi asum faptul că noi am avut de-a lungul timpului, ca să spun așa, o relație cu Boncu. Luci a lucrat la noi la firmă. În tinerețea mea mergeam cu ei la discotecă și așa. Ce să zic că nu-l cunosc? Că nu-mi pare rău pentru tot ce i se întâmplă? Chiar îmi pare foarte rău. Ce vrei să spun? Că îmi pasă de el mai mult decât de tine că pe tine nu te cunosc, nu am avut nicio relație cu tine. Nu știu când e ziua ta, nu știu câți copii ai, nu știu unde locuiești, nu știu nimic despre tine. Nu știu nimic pentru că nu mă interesează. Pe omul ăsta îl cunosc de 20 de ani, de la 17 ani, și e normal că ne afectează că i s-a întâmplat să se bage în tot felul de căcaturi. Asta nu înseamnă că suntem de acord cu lucrurile pe care le-a făcut sau pe care nu le-a făcut. E clar că multe chestii sunt exagerate în ceea ce-l privește. Nu sunt justițiar și nu sunt apărătorul nimănui, nu sunt avocat. Mi se pare oricum că exagerezi în ceea ce scrii, dar e punctul tău de vedere”.

Ramona Olteanu s-a arătat nedumerită că este întrebată de susținerea lui Boncu, afirmând ”ce susținem noi la Boncu, faptul că îl cunoaștem? Uman, omul ăsta e la pușcărie și asta e. Ce are vicepreședintele PSD cu chestia asta? Nu e corectă abordarea ta față de mine. Chiar nu e corectă”.

5 COMENTARII

  1. Dacă omul este interlop și este vagabondul orașului cum să rămână printre pământeni???? Asemenea specimene să stea la bulau.
    Acum chiar așa toți umflați fac ce vor.
    Dar tu cu soțul interlop de ce nu susții bibliotecarii și intelectualii???
    Cum poți să susții un grăsuț diabetic care amenința pe alți.

  2. Vai vai saracutul de el ,e la puscarie,uffff,e la puscarie pe faptele lui si pe mizeriile pe care le a facut!Altii sunt la puscarie din cauza lui pe blaturile facute cu magistrati si gongi ca voi care ii ti eti partea,si copii altora pla g si uite ca a venit vremea sa planga si copii lui.Dreptate sa se faca da cum a zis drogata aia de fiisa: asta inseamna cam 25 de ani de puscarie asta daca scroafa nu si ia gatu sau da diabetu in el sau de ce nu : la mai mare!!

  3. Păi dragă Boța, ce sa zic ,știm cu toții cine e Ramona, cine e taică-său și bărbată-său…..Specimene care sau dezvoltat în societatea românească a ultimelor 30 de ani. Ce așteptări putem avea? Dumnezeu cu mila! Păcat de copii lor 🙁

  4. Și cu sumele astronomice încasate de firma soțului unflate de 17 ori k bage în garzii lor au păzit drumul sa nu l fure careva nu se întâmplă nimik ? Au incasa saci de bani și nimeni nu face nimik . În jud Timis chiar nu se întâmplă nimik . Jaf engro și numai se scrie . Atât . În rest zero anchete sau dacă sunt se rezuma la o nota de relații sau o declarație etc . Și se îngroapă dosarul .

  5. pai sau gasit cine sa il sustina 2 bagaboante o drogata si o fosta dansatoare la bara ….sutinetil pe adi si lasa tu sustinutu de grasuti ……nu intra nimeni la puscarie nevinovat toti is zmei si cand ii ia diccot vai ei is nevinovati saraci vai ei nu au facut vai mama am buba ….cacat infect de libidinos ..sper sai dea minim 20 de ani sai putrezeasca oasele si osanza in cusca …la cat rau a facut la lume cata lume a batut nevinovatu asta …care e el cel mai sfant…….Ramona nu mai sustine tu ca o sa ajungi in locul lui de ti se cauta si tie cate ceva si sa vedem cine te sustine pe tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.