Fanii, puşi la curent cu experienţa „Leilor din Banat” pe timp de...

Fanii, puşi la curent cu experienţa „Leilor din Banat” pe timp de pandemie. Prin ce au trecut baschetbaliştii de la SCM întorşi în Serbia

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara nu mai are activitate de mai bine de o lună prin instalarea stării de urgenţă din cauza coronavirusului. Lipsiţi de bucuria de a-şi vedea favoriţii pe viu, fanii echipei de baschet pot vedea insă incepând de azi mesajele „leilor”. Printre cei mai afectaţi de situaţie sunt sportivii sârbi, care au fost nevoiţi să stea 28 de zile in izolare la revenirea in ţara de baştină.

„Leii” incearcă să-şi ţină la curent suporterii cu viaţa lor in această perioadă complicată. De azi bănăţenii au publicat mesajele baschetbaliştilor pe pagina de Facebook. Primii care şi-au transmis gândurile pe internet sunt Nikola Pesakovic, Mirel Dragoste, Laszlo Lazar şi Adam Mirkovic.

Dacă jucătorii rămaşi in ţară işi petrec timpul acasă şi au indeletniciri precum gătitul ori vizionarea de filme, jucătorii plecaţi peste graniţă s-au confruntat cu reguli mai stricte.


Sârbii Nikola Pesakovic şi Adam Mirkovic au fost nevoiţi să stea de două ori mai mult timp in izolare faţă de cetăţenii români intorşi din străinătate. Iar primul dintre ei a petrecut tot acest timp singur.

„Am plecat din Timişoara în 18 martie. Guvernul Serbiei a impus ca toţi cei care se întorc acasă din alte ţări europene să stea în auto-izolare timp de 28 de zile. Pentru mine este ultima zi, de la Cacak plec la Rudnik, unde sunt aşteptat de soţia şi de fata mea. Ele au fost acolo în tot acest timp. Şi în Serbia se doreşte limitarea contactelor între oameni, consider la rândul meu că este mai bine să stăm singuri. Ce am făcut în ultimele săptămâni? Am citit cărţi, am vizionat sute de filme, dar m-am şi antrenat. Totuşi, este imposibil să te menţii în formă într-un apartament. Şi este greu să stai singur într-un apartament, totul devine plictisitor după 28 de zile de carantină. Am aşteptat să se termine această perioadă şi să-mi revăd familia. Sunt în contact cu colegii mei şi cu antrenorul, vorbim pe WhatsApp, întrebarea cea mai frecventă este cea despre sănătatea fiecăruia. Este o situaţie nouă şi pentru noi, dar nu putem face mai mult decât să aşteptăm să se termine totul”, a spus Pesakovic, căpitanul „leilor”. 

Fanii vor mai putea viziona curând şi mesaje de la Bogdan Penciu şi americanul Sherwood Brown. SCM Timişoara a avut un inceput dificil de an inainte de intreruperea sezonului, cu eşecuri pe linie in grupa roşie – elita Ligii Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.