Horea Crișovan a lansat o melodie dedicată legăturii indestructibile dintre mamă și...

Horea Crișovan a lansat o melodie dedicată legăturii indestructibile dintre mamă și copil VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Binecunoscutul chitarist timișorean Horea Crișovan a lansat o melodie dedicată mamelor, „I’m Coming Home, my Mom“, în cadrul căreia a colaborat cu Alina Mihocaș.

„Din colțurile lumii sau ale universului în cele din urmă ajungi acasă. La cea care ți-a dat suflet și trup să îl susțînă. Călătorim in jurul soarelui atât cât traim. Apoi devenim Praf de Stele. Ai mei prieteni călători, vibrați frumos și înconjurați-va de iertare și iubire aceste zile. Să fie Pace și Dragoste!“, a spus Horea Crișovan în descrierea acestei piese.

„Povestea e simplă. De fapt e muzică de film. De obicei când fac o piesă am clar în față povestea sau firul roșu. De data aceasta am avut scenariul Danielei Rațiu pentru un film de scurt metraj neterminat din păcate. Am scris versurile și tema fără ca Daniela să îmi fi cerut. Povestea a fost frumoasă și emoționantă.


Mi-a fost simplu să fac asta. M-am gândit că vocea Alinei Mihocaș (protagonistă în acest scurt metraj) se potrivește de minune. Piesa a fost difuzată ca mulțumire la finalul concertului Stardust sub formă de proiecție. Video-ul mi-a fost făcut cadou de Ovidiu Roteliuc, căruia îi mulțumesc mult pe această cale. Melodia face referire la legătura indestructibilă dintre mamă și copil și la puterea părintelui de a ierta“, ne-a declarat Horea Crișovan.

Vă reamintim că binecunoscutul artist timișorean a susținut cu doi ani în urmă la Timișoara un recital special derulat sub titulatura „Stardust – 45 light years“, în cadrul căruia alături de o serie de prieteni din branșă și-a sărbătorit împlinirea a 45 de ani.

Născut la 22 februarie 1973, Horea Crișovan a început să cânte la chitară la vârsta de opt ani. „Am fost la schi şi mi-am rupt piciorul, şi am primit o chitară de la mama mea, de 333 de lei, cea mai ieftină chitară, de Reghin. Primele lecţii le-am făcut cu Gheorghe Katalinici (Giuca), un chitarist foarte tare şi la ora actuală. Am făcut parte din grupul folk al Şcolii Generale nr 24 şi am cântat pe o chitară cu 12 corzi, la care trebuia să strângi foarte tare de corzi“, îşi aminteşte Horea despre momentele în care s-a îndrăgostit de chitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.