Încă trei decese ale unor pacienți cu coronavirus, printre care un bătrân...

Încă trei decese ale unor pacienți cu coronavirus, printre care un bătrân din Timiș. Bilanțul național a ajuns la 85

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă trei decese ale unor pacienți infectați cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Bilanțul național a ajuns la 85 de morți.

Una dintre victimele anunțate în această dimineață este un bărbat din Timiș, în vârstă de 85 de ani, care suferea de numeroase boli cronice.


Acesta a fost internat la Spitalul Clinic Militar Timișoara în data de 23 martie 2020. Primul test pentru COVID 19, efectuat două zile mai târziu, a fost negativ. În cursul nopții de 26 spre 27 martie starea pacientului s-a deteriorat, acesta fiind transferat în secția de Terapie Intensivă. Se recoltează aspirat traheo-bronșic, care indică rezultat pozitiv COVID 19 în data de 27 martie 2020. În aceeași zi, pacientul este transferat în ATI la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara, unde decesul este înregistrat în data de 31 martie. Bătrânul suferea de diabet zaharat, hipertensiune arterială, fibrilație atrială paroxistică, insuficiență renală cronică și Alzheimer.

O altă victimă este o femeie în vârstă de 54 de ani, care a murit luni, la 45 de minute după ce s-a prezentat la Urgențe, la Spitalul Universitar din București. Victima suferea de neoplasm ovarian în statiu terminal.

Al treilea deces anunțat în această dimineață este o femeie de 63 de ani, internată la Terapie Intensivă la Institutul „Matei Balș” din București acum mai bine de o săptămână. Femeia care a murit în această dimineață suferea de mai multe boli cronice și a fost infectată la un centru privat de dializă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.