IPJ Timiș se alătură inițiativei „Luminează orașul prin tine”. Girofarurile vor fi...

IPJ Timiș se alătură inițiativei „Luminează orașul prin tine”. Girofarurile vor fi aprinse în semn de solidaritate cu cadrele medicale

0
DISTRIBUIȚI

Gest de solidaritate al polițiștilor din cel mai vestic județ al țării. Reprezentanții IPJ Timiș au anunțat că se vor alătura inițiativei „Luminează orașul prin tine” și că vor aprinde girofarurile în fața Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara în semn de solidaritate cu cadrele medicale.

Polițiștii vor fi prezenți deseară, la ora 20.45, în fața Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, unde vor aprinde girofarurile autospecialelor în semn de solidaritate cu cadrele medicale care se află în prima linie a luptei cu COVID-19.


Oamenii legii se alătură, astfel, inițiativei Asociației Timișoara 2021 – Capitală Culturală Europeană, care a demarat proiectul „Luminează orașul prin tine”.

Toți timițșorenii sunt așteptați cu lumini la ferestre miercuri, 8 aprilie, în intervalul orar 21.00 – 21.15, să participe din propriile case la „Luminează orașul prin tine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.