Dictatura lui Robu. Încă un jurnalist pe „lista neagră” a primarului Timișoarei

Dictatura lui Robu. Încă un jurnalist pe „lista neagră” a primarului Timișoarei

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a mai adăugat un jurnalist din Timişoara pe „lista neagră”. Primarul a refuzat în conferinţa online de azi să răspundă la întrebările jurnalistei Roxana Deaconescu de la tion.ro.

„Domnişoara Roxana Deaconescu, dumneavoastră nu vă mai răspund la întrebări.


A fost opţiunea dumneavoastră să fiţi nerespectuoasă, incorectă cu mine, încât aţi trecut în altă categorie. Vedeţi că eu nu tratez pe toată lumea la fel, aşa e viaţa, diversificată. Atunci şi atitudinea mea e diversificată. E opţiunea dumneavoastră”, a spus Nicolae Robu când a citit cine îi adresa întrebarea, fără să exemplifice punctual cu ce a fost „lezat”.

În timp ce edilul-șef arunca hârtiile cu întrebările Roxanei Deaconescu, pe fundal se auzeau chicotelile angajatelor Primăriei Timișoara

Reamintim că Nicolae Robu refuză de mai mult timp să răspundă la întrebările adresate de editorul-șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța. Primarul Timişoarei şi-a făcut o obişnuinţă să refuze dialogul cu jurnaliştii care nu scriu pe placul său. De altfel, Dragoș Boța a fost scos din grupul de Whatsapp unde jurnaliștii timișoreni pot adresa întrebări administrației în condițiile stării de urgență care nu permite momentan întâlnirile față în față.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.