Liderul interlop Lucian Boncu din nou după gratii. Decizie definitivă a Curții...

Liderul interlop Lucian Boncu din nou după gratii. Decizie definitivă a Curții de Apel Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a ajuns, din nou, după gratii, a decis, astăzi, Curtea de Apel Timișoara.


Aici s-au judecat contestațiile depuse de Boncu și Deian Miloșev împotriva deciziei Tribunalului Timiș de rearestare a lor în dosarul de trafic de cocaină după ce nu au respectat condițiile impuse de instanță în momentul în care au fost trimiși în arest la domiciliu.

Anchetatorii au obținut înregistrări ambientale în care Boncu și Miloșev discutau, deși aveau interdicția de a lua legătura unul cu altul, despre cum îi vor ”cuminți” pe cei care nu au respectat legea tăcerii în momentul în care vor ajunge pe control judiciar și vor putea ieși din casă.

Vă reamintim că împotriva lui Boncu a fost începută urmărirea penală de DIICOT și într-un alt dosar în care este acuzat că a ordonat asasinarea jurnalistului Dragoș Boța. Boncu și Miloșev sunt arestați pentru 30 de zile.

3 COMENTARII

  1. Acest obez făcea legea în oraș??? A ajuns Timișoara condus de diabetici și obezi???? Ce dracu, unde sunt sportivi adevărați care să le arate acestor umflați ce înseamnă smecherie. Dacă instanțele sunt prea blânde și ii lasă în libertate.
    Acest Boncalau împreună cu Nasoleu sunt doi umflați plin de rahat în interior și care adună mai mulți cu foamea în glanda și se incoarda prin baruri.
    Felicitări instantei de judecata că pune punct cu lăsatul în libertate.
    La coteț cu porcii!!!!

  2. Interlop nespalat nu tie rusine sa iesi din casa asa cu mutra aia de purcel…..sa ridicat pe munca batrinilor ce ia omorat sa ramana cu terenurile si casa lor ……batrani ce ia luat in intretinere contra bunurilor lor…..sinistru ca saraci batrani dupa 1 an au cam murit ….mare grija a avut de ei de au trait asa mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.