Managerul de la ”Municipal”, anunț șoc în plin scandal COVID 19 la...

Managerul de la ”Municipal”, anunț șoc în plin scandal COVID 19 la maternitatea Odobescu – vrea să testeze toți pacienții care vin la spital și toate cadrele medicale. Ce lămuriri nu a dat protejata lui Robu

3
DISTRIBUIȚI

 

Managerul Spitalului Municipal Timișoara, Olimpia Oprea, a adoptat stilul primarului Nicolae Robu în plin scandal al infectărilor cu coronavirus și a anunțat, aseară, pe Facebook, o măsură radicală, care este imposibil de pus în practică.

”Astăzi am aprobat in Comitetul Director al Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara testarea tuturor pacienților care se adreseaza spitalului nostru, precum și a personalului medical, pe baza recomandărilor medicilor șefi de secție și conform Metodologiei avizate de conducerea spitalului”, a scris Oprea pe pagina sa de Facebook.

Oprea a mulțumit Primăriei Timișoara ”pentru alocarea fondurilor necesare in vederea achizitionării kiturilor pentru testarea pacienților și personalului care nu se încadrează in definiția de caz”.

Anunțul Olimpiei Oprea vine în contextul în care ministrul Sănătății a cerut o anchetă la acest spital anunțând, încă de acum două săptămâni, că va lua măsuri,  DSP Timiș a constatat o serie de nereguli grave atât la maternitatea Odobescu, cât și la celelalte secții ale Spitalului Municipal Timișoara și continuă să crească numărul bebelușilor infectați cu coronavirus.


Cu toate acestea, primarul Nicolae Robu continuă să o apere.

Niciun spital din România nu a adoptat până acum astfel de măsuri radicale și nu este clar de când această măsură ar putea să devină realitatea în condițiile în care unitatea medicală aflată în subordinea Primăriei Timișoara nu are testele necesare pentru un număr atât de mare de persoane, iar, recent, a rămas fără reactivi, fiind nevoie să primească împrumut de la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara. În plus, toți cei care nu se încadrează în definiția de caz și vor să fie testați pentru COVID 19 s-ar putea duce la ”Municipal”, fapt ce ar putea duce la blocarea activității spitalului. În plus, nu există bani aprobați în bugetul primăriei pentru această testare masivă. Am încercat să contactăm conducerea Spitalului Municipal Timișoara pentru a obține detalii, dar până la ora redactării acestui material nu a răspuns nimeni

 

3 COMENTARII

  1. La Spitalul Municipal Timișoara este un continuu haos.La Clinici sunt foarte mulți infecatati dar sunt amenințați ca daca o sa comenteze o sa fie „zburati”.Nu primesc destule echipamente si se ascund foarte multe lucruri de catre managera.Asa cum la Odobescu dansa nu a fost in stare sa fie un manager,asa nu va putea niciodata sa fie un adevărat manager.Doamna face multe inegalități si oamenii sunt redusi la tacere si majoritatea tac ca sa nu-si piarda locul de munca.

  2. Și cine e de vină ca nu sunt bani la buget pt teste?Dragnia?Ciuma Roșie?
    Plăvanul mângâie guvernul Lucovid pe creștet și nu mai contenește cu laudele gen “așa da”,beștelind necontenit opoziția ticăloasă care critică!
    PNL face și drege,PNL știe,PNL e pentru oameni,PNL e un partid providențial!
    Nu mai contenesc cu anunțurile despre milioanele de măști,combinezoane,viziere,aparate pt teste,ventilatoare,medicamente etc.,pe care le pun la dispoziția sistemului de sănătate,toate cvasi-invizibile în spitalele din Timisoara ,și nu numai!Nemivorbind de prețurile la care se cumpără ,prin firme de partid,servicii etc.Curtea de Conturi,la 60 de zile după starea de urgență!,cică,va controla ce și cum s-au făcut toate achizițiile!Mă îndoiesc că vom afla vreodată rezultatul!
    Ce știu sigur,este că “prețul”Pandemiei îl vom plăti tot noi!În vieți pierdute și/sau distruse dar și în bani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.