Managerul Olimpia Oprea neagă că bebelușii s-au infectat la maternitatea Odobescu

Managerul Olimpia Oprea neagă că bebelușii s-au infectat la maternitatea Odobescu

2
DISTRIBUIȚI

Managerul Spitalului Municipal Timișoara, liberala Olimpia Oprea, continuă să nege situația gravă de la maternitatea Odobescu, în stilul patentat de șeful său, Nicolae Robu.


După ce primarul Timișoarei a susținut că nu exclude ”să fi fost altceva” în cazul testelor celor zece bebeluși care, inițial, au fost declarați pozitivi, acum Oprea afirmă că nu este clar unde s-au infectat cei trei bebeluși, născuți la maternitatea Odobescu.

După ce pentru fiecare caz au fost prezentate datele de naștere și de externare, s-a precizat că ”pentru cazurile menționate, nu se poate susține cu certitudine o contaminare intraspitalicească, existând posibilitatea transmiterii infecției în comunitate, după externarea pacienților”. Asta deși simptomele micuților au apărut la 12 -14 zile de la naștere. Vă reamintim că la maternitatea Odobescu au fost infectate zeci de cadre medicale, rude ale acestora, paciente și trei bebeluși, iar DSP a găsit un adevărat haos după ce cadrele medicale au denunțat lipsa circuitelor și a materialelor de protecție.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.