Marius Craina, reacție după dezvăluirea planului de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa:...

Marius Craina, reacție după dezvăluirea planului de asasinare a jurnalistului Dragoş Boţa: „A venit momentul ca societatea să reacționeze ferm vizavi de agresivitatea limbajului unor persoane publice”

5
DISTRIBUIȚI

Doctorul Marius Craina, fost manager al Spitalului Județean și acum şef al Clinicii Universitare de Obstetrică/Ginecologie „Bega” din Timișoara şi-a exprimat o poziţie categorică după dezvăluirile PRESSALERT conform cărora liderul interlop Lucian Boncu  ordonase asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa.

Reamintim că DIICOT a anunțat că liderul interlop și încă o persoană sunt urmăriți penal pentru constituire a unui grup infracțional organizat, încercarea de a determina săvârșirea unei infracțiuni de omor și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

„Ceea ce am aflat astăzi, întrece orice imaginație: un atentat la viața jurnalistului timișorean, Dragoș Boța, a fost dejucat de către instituțiile statului. Același ziarist căruia, în urmă cu ceva vreme, i-a fost incendiată și mașina, fiind acuzat, în mod public, la vremea respectivă, de aceleași personaje, care îl jignesc si azi, că «și-a înscenat» incendierea pentru «a câștiga popularitate».


Iată că DIICOT demonstrează că și incendierea autoturismului a fost comandată de același grup de interese, în strânsă legătură cu persoane din vârful administrației timișorene, același grup care antamase asasinatul! Este de necrezut că, într-un oraș ca Timișoara, în spatele cortinei, pot exista asemenea scenarii și asemenea indivizi”, a scris Craina pe pagina sa de Facebook. Acesta a amintit de faptul că Dragoș Boța nu este primul ziarist timișorean a cărui viață a fost pusă în pericol, un alt jurnalist fiind bătut pe stradă în urmă cu mai mulți ani de agresori rămași neidentificați.

Marius Craina s-a referit şi la modul în care sunt trataţi şi jigniţi reprezentanţii presei de către edilul Nicolae Robu. Personal, având în vedere aceste două exemple grăitoare, cred că a venit momentul ca societatea să reacționeze ferm vizavi de agresivitatea limbajului unor persoane publice, la adresa jurnaliștilor. De ani de zile, o serie de jurnaliști sunt făcuți, continuu, troacă de porci și umiliți, în mod public și grotesc, fără nicio logică și fără nicio noimă. De aceea s-a ajuns, în acest punct! Pentru că noi, societatea, nu am taxat ferm și imediat, orice fel de derapaj lingvistic și metaforic la adresa unor concetățeni sau grupuri profesionale. Niciodată nu mi-am permis să jignesc, nici în privat și nici în public, jurnaliștii. Nu i-am făcut, așa cum obișnuiesc alții, nici ticăloși, nici nemernici, nici tonomate, nici mincinosi și câte și mai câte! Nu asta e Timișoara, orașul în care am crescut! Dragi jurnaliști, personal, doresc să vă mulțumesc că existați și că alături de noi, cadrele medicale, zilnic, mai ales în această perioadă, vă expuneți pericolului de a fi infectați, doar ca să ne țineți informați!”, a precizat Craina. 

5 COMENTARII

  1. Fata de rezultatele cercetarilor DIICOT actuale , dl Robu nu mai are nici o reactie?
    Oare ce explicatie da acum acestei manifestari a lui Lucica Boncu ?
    I-a mancat corona limba ?

    • Ce reacție sa mai simuleze … A epuizat și minciunile și propria victimizare , a si urlat ca un dement ca e hărțuit și victima unui abuz , l-a dat in judecată , i-a dat foc la mașina , l-a amenințat , etc Ghinionist dar și ambițios Robu asta 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.