Măștile de protecție, obligatorii în Arad pentru cei care ies în public

Măștile de protecție, obligatorii în Arad pentru cei care ies în public

1
DISTRIBUIȚI

Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Județean Arad a anunțat astăzi că măștile de protecție sunt obligatorii, de astăzi, pentru toți cei care ies pe stradă în județul Arad.

„Măştile vor fi obligatorii de azi la Arad. Este momentul ca fiecare dintre noi să facă un efort pentru cei dragi, pentru comunitate, pentru persoanele vulnerabile, pentru sănătate.


Stă în puterea noastră să încetinim răspândirea Coronavirus. Recomandarea domnului Raed Arafat urmează observaţiile recente ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi cred că trebuie să fim hotărâţi şi organizaţi. Evident, nu toţi arădenii au imediat posibilitatea de a cumpăra măşti de protecţie. Până când vor fi disponibile, pot să folosească măşti impovizate, eşarfe sau alte materiale textile. Este o obligaţie morală a fiecăruia dintre noi care primeşte de azi autoritatea deciziei administrative, prin Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgență. Haideţi să arătăm că ne pasă, că suntem responsabili!”, a transmis Sergiu Bîlcea pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook / Sergiu Bîlcea

1 COMENTARIU

  1. Domnul Balcea a luat o hotarare buna. Dar ca sa fie aplicata, trebuia sa stie ca farmaciile nu au masti. De unde sa cumperi? Ar fi bine daca s-ar distribui precum fluturasii in campanie. Poate fi albastra cu urechiuse galbene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.