Melodie înregistrată cu dragoste în vremea carantinei. Timișorenii de la The Skywalkers...

Melodie înregistrată cu dragoste în vremea carantinei. Timișorenii de la The Skywalkers au lansat un nou cover VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Tinerii muzicieni care alcătuiesc formația timișoreană The Skywalkers au lansat zilele trecute un nou cover pe canalul oficial de Youtube, de data aceasta fiind vorba de melodia aleasă din repertoriul celebrei Norah Jones numită „Don’t know why“.

„From social distancing, with love! 🙂 Dacă tot nu putem cânta live, am înregistrat o piesă de la Norah Jones, după modelul de mai jos. Acum vă întrebăm: să mai facem?“, sunt cuvintele cu care tinerii artiști au prezentat această melodie.

În cursul acestei luni, The Skywalkers au lansat un nou videoclip oficial la piesa „Choosing“, piesa beneficiind de aranjamentul lui Vlad Cotruș, de mixul și masterul realizat de Adam Adam Whittaker și de înregistrările de stuido ale lui Attila Lukinich / DSPro.

Albumul de debut al formației The Skywalkers, „The Way I feel“, a apărut la sfârșitul anului 2018 și a fost lansat printr-un concert în care alături de membrii trupei s-au aflat și câțiva invitați speciali: Răzvan Mărcuci, Vlad Cotruș (Urma), Amalia Gaiță (care a înregistrat piesa „Land for mind to play” alături de The Skywalkers) și MeeRah.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.