HALUCINANT Un car alegoric cu iepuraș și personaje de la Disney face...

HALUCINANT Un car alegoric cu iepuraș și personaje de la Disney face show prin orașele din Caraș Severin, în plină pandemie de COVID 19

1
DISTRIBUIȚI
Foto: captură Facebook Primăria Oraviţa

Sub pretextul de a aduce o bucurie de Paşti copiilor din Caraş-Severin, un teatru din Reşiţa a organizat o acţiune controversată în plină pandemie de coronavirus. Fără a ţine cont de starea de urgenţă și de restricțiile din ordonanţele militare ale ministrului de Interne, cărășeanul Marcel Vela, organizatorii se plimbă prin oraşele din județ cu un car alegoric cu personaje de poveste la chemarea primarilor.

Spectacolul stradal a fost botezat „Totul va fi bine” de către cei de la Compania de Teatru DA.


Primăria Oraviţa a postat, astăzi, pe pagina de Facebook, imagini cu acest car alegoric, cu mesajul „Iepurașul a ajuns in Oravița dragi copii”. În clip se vede cum coloana formată din patru mașini trece cu muzica dată la maxim, iar de pe o platformă iepurașul și mai multe personaje de la Disney, aflate spate-n spate, fac cu mâna trecătorilor, care încep să filmeze cu telefoanele mobile. Astfel de show-uri au avut loc în ultimele zile și în Reșița și Moldova Nouă. 

Directorul Companiei de teatru DA, Dan Mirea, a explicat pentru PRESSALERT.ro că ”eu am făcut acest spectacol invitat de către primării. Nu l-am făcut eu de capul meu. Eu am propus un proiect pe care primăriile din Reșița, Moldova Nouă, Oravița și Oțelu Roșu l-au preluat, în calitate de organizatori. Eu doar am prestat niște servicii de voluntariat împreună cu o fundație internațională. Eu sunt prestator de servicii artistice. S-au respectat normele”. La scurt timp după ce l-am întrebat pe Dan Mirea despre acțiunea de la Oravița, de pe contul de Facebook al primăriei video-ul a fost șters. Pentru siguranța, am salvat anterior imaginile publicate și le puteți vedea mai jos. Primarul din Oravița nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.