Ministerul Sănătății a reintrodus spitalele municipal și CF Timișoara în lista unităților...

Ministerul Sănătății a reintrodus spitalele municipal și CF Timișoara în lista unităților suport pentru coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Ministerul Sănătății a îndreptat ”eroarea” prin care Timișul, aflat pe locul trei la numărul de cazuri de infectare cu coronavirus acum, a rămas cu doar un spital suport pentru medicii de la ”Victor Babeș”, la sfârșitul săptămânii trecute.

Prin ordinul care a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial pe lângă spitalul de la Lugoj au fost readăugate în lista unităților suport Spitalul Municipal Timișoara și Spitalul CF  Timișoara.


Maternitatea Bega din cadrul Spitalului Județean Timișoara se va ocupa în continuare de cazurile confirmate cu COVID 19, la aceiași unitate spitalicească rămânând și dializa pentru pacienții cu coronavirus.

În noul ordin se prevede că ”în funcție de caracteristicile județene, afecțiunile asociate și de posibilitatea asigurării circuitelor separate pentru pacienții suspecți cu virusul SARS-COV-2 până la confirmarea prin testare, Direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București pot stabili și alte unități sanitare pentru internarea acestor pacienți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.