Ministrul Sănătății: Mulțumesc populației că a înțeles să stea acasă. Trebuie să...

Ministrul Sănătății: Mulțumesc populației că a înțeles să stea acasă. Trebuie să mai aibă răbdare 10 zile

1
DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat, duminică dimineața, că pupulația „trebuie să mai aibă răbdare între șapte și 10 zile”, adăugând că mulțumește românilor că au înțeles mesajul autorităților și au stat acasă în noaptea de Înviere.

Ministrul Sănătății a spus, la Antena 3, că le mulțumește românilor care au înțeles mesajul și au stat în casă în Noaptea de Înviere

„Îi rog să mai aibă răbdare șapte, 10 zile.


Suntem aproape de un vârf şi sperăm ca apoi să avem una,două săptămâni de stabilitate, după care să începem să scădem ca număr de cazuri noi”, a spus Nelu Tătaru.

În aceeași intervenție, sursa citată a spus că apariția unui vaccin într-un interval de 10 luni nu este posibilă.

„Izolarea la domiciliu a permis consumarea acestei boli, ca să nu mai avem transmitere comunitară. Nerespectarea măsurii face ca numărul de cazuri să crească. Putem avea 12.000-15.000 de cazuri în vârful pandemiei, poate chiar şi mai mult, dacă nu se respectă măsurile. Dar sper ca trendul să rămână acesta, lent „, a conchis Nelu Tătaru.

1 COMENTARIU

  1. cum 7-10 zile?? nu a zis dulapul ala de presedinte ca data este 15 mai? facem alba-neagra? acum ne minte asta cu 7-10 zile, cand, de fapt, abia in IUNIE vom avea voie sa ne vedem de treaba??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.