Ministrul Sănătății, în vizită la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara: „Am venit...

Ministrul Sănătății, în vizită la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara: „Am venit să văd o clinică în care medicii și-au înfrânt frica”

1
DISTRIBUIȚI

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și prefectul Liliana Oneț, au fost în această după-amiază în vizită la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Nelu Tătaru a fost, înainte de a ajunge la Timișoara, în vizită și la Spitalul Județean din Arad, unde până acum 14 medici și-au înaintat demisiile, iar zeci de cadre medicale au intrat în concediu medical.

Vom reveni cu amănunte.

UDPATE „Am venit să văd un spital care merge, o clinică în care medicii tratează, o clinică în care medicii și-au înfrânt frica.


Am venit pentru Arad, dar am făcut și o escală la Timișoara tocmai pentru acest lucru. La Arad am vorbit cu cadrele medicale și cu managementul, vom lua decizii, inclusiv în privința directorului DSP. O parte dintre cadrele medicale din Arad ieșeau la pensie, au dreptul să facă acest lucru. La triaj, în fața Spitalului de Urgență din Arad, am găsit o tânără italiancă, Vicenza, care trata pacienți români”, a declarat Nelu Tătaru la ieșirea din spitalul timișorean.

Foto: Virgil Simonescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.