Mozzart Bet, sprijin pentru medicii de la „Casa Austria” din Timișoara

Mozzart Bet, sprijin pentru medicii de la „Casa Austria” din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Mozzart Bet, operator de jocuri de noroc la distanță și agenții terestre, s-a alăturat eforturilor depuse de medici în lupta cu coronavirusul.


Casa Austria, din cadrul Spitalului Județean Timișoara, a primit, ieri, din partea echipei Mozzart Bet, o donație în valoare de 10.000 euro.

”Este modul nostru de a ne arăta solidaritatea cu acești eroi în albi care sunt non-stop într-o luptă permanentă cu acest inamic invizibil, dar extrem de periculos. Pe lângă această donație de la Casa Austria, cei din echipa Mozzart Bet vor continua să se implice în proiecte sociale. Colegii noștri vor lucra ca voluntari pentru bătrânii care sunt, în aceste momente de cumpănă, într-o situație dificilă”, au anunțat reprezentanții companiei.

Echipa Mozzart a făcut un apel către toți românii, transmițându-le că ”sănătatea nu este un joc de noroc și trebuie să o protejăm. Să fim conștienți cu toții de acest lucru și că este esențial să respectăm regulile transmise de autorități pentru a putea reveni cât mai curând la viața noastră obișnuită”

Mozzart Bet,  platformă de jocuri de noroc, activează în România, Serbia, Malta, Macedonia, Bosnia, Kenya și Croatia. (P)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.