Robu, protecție totală pentru managerul de la „Municipal”. Primarul, nicio vorbă despre...

Robu, protecție totală pentru managerul de la „Municipal”. Primarul, nicio vorbă despre cadrele medicale infectate

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a vorbit astăzi şi despre situaţia de la Spitalul Municipal Timișoara. Acesta s-a arătat încântat că şapte dintre cei zece bebeluşi anunţaţi iniţial ca infectaţi cu COVID-19, au ieşit negativ la al doilea test, aşteptându-se veşti bune şi în legătură cu ceilalţi trei. Totuşi, edilul nu a spus nimic despre cadrele medicale infectate în aceeaşi instituţie.

Reamintim că asistentele medicale de la maternitatea Odobescu, care au fost confirmate cu coronavirus, au acuzat conducerea Spitalului Municipal Timișoara de faptul că nu a asigurat materiale de protecție și a încercat să mușamalizeze acest fapt.

„Nu o să comentez despre ce s-a întâmplat la clinica Odobescu a Spitalului Municipal. Au fost multe discuţii, s-a devoalat multă ticăloşie cu această ocazie.


În cea mai mare parte de la personaje care erau cunoscute, ca ticăloase fără scrupule, fără niciun Dumnezeu. Au apărut din păcate şi alte persoane de la care nu mă aşteptam… S-a făcut o mediatizare naţională foarte puternică, e de înţeles, a infectării, s-a spus atunci a 11 bebeluşi, nu au fost 11 niciodată, nu ştiu de unde a apărut. Era vorba despre zece. Nu asta e important. Important e că cei zece s-au născut din mame sănătoase, la analize au ieşit negative, asta a contrariat foarte mult. (…) Se face o anchetă de către Procuratură, evident nu o să vorbesc nimic de ce s-a întâmplat… Există puncte de vedere exprimate în şedinţele de comitet judeţean pentru situaţii de urgenţă… Sunt convins că instituţia de anchetă va folosi toate probele şi va face ceea ce e just. Noi, aşa uman, haideţi să fim bucuroşi că aceşti şapte bebeluşi şi sperăm ca şi următorii trei vin pe lume sănătoşi”, a declarat Nicolae Robu.

Mai târziu, Robu a luat foc la o întrebare pusă de un jurnalist legată de posibilitatea schimbării din funcţie a managerului Spitalului Municipal, Olimpia Oprea, având în vedere că ultimele rapoarte ale DSP au arătat lipsa de organizare pentru prevenirea răspândirii COVID-19: „Nu a fost pusă în discuţie înlocuirea. Doamna Olimpia Oprea este manager al spitalului municipal prin concurs. Există legislaţie în ţara asta. Şi faptul că e membră PNL nu-i decât o calitate în plus. Nicidecum altceva, aşa cum se tot încearcă, nu ştiu de ce, să se amestece lucrurile. E chiar culmea… E membru PNL, şi care e problema că e membru PNL? Preşedintele României a fost membru PNL, din această postură a fost ales, cu milioane şi milioane de voturi! Şi reales cu milioane şi milioane de voturi. De ce? E un punct slab că e membru PNL? E de neînţeles ce minte pot să aibă unii. Şi oameni nevinovaţi, uşor de manevrat… Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar eu i-am demontat şi decredibilizat total…”.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.