Robu, protecție totală pentru Nasleu: „Îs dictator pe moşia mea? (…) Eu...

Robu, protecție totală pentru Nasleu: „Îs dictator pe moşia mea? (…) Eu sunt un tip de caracter. Nu-i tratez pe oameni ca nişte obiecte”. Cum încearcă să minimalizeze existența grupării de crimă organizată condusă de Boncu

6
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a devenit agitat la conferinţa online de astăzi la citirea unei întrebări legate de susţinerea lui Ioan Nasleu, în condiţiile în care directorul de la Pieţe SA e un apropiat al interlopilor care plănuiau asasinarea lui Dragoş Boţa, editorul-şef al PRESSALERT.ro. Primarul Timișoarei a mers până la a încerca să minimalizeze activitățile grupării de crimă organizată condusă de Lucian Boncu.

„Nu mă băgaţi pe mine în discuţii. Ştiu că sunteţi prieten cu un personaj care continuă să aducă tot felul de calomnii oraşului nostru şi… cetăţenii au avut treabă cu aceşti indivizi? Ei sunt în lumea lor şi cine ştia de existenţa lor? Eu personal nici nu am auzit că există aceşti indivizi, e foarte bine că sunt după gratii. Să fie pregătit dosarul cât mai solid şi instituţia judecătorească să-i pedeapscă aşa cum merită astfel de indivizi care se ocupă cu trafic de droguri… simplul fapt că pregătesc o acţiune criminală la adresa cuiva. Poate fi oricât de ticălos cineva, vorbesc abstract, oricât de ticălos ar fi, dacă trebuie să-l pedepsească cineva să-l pedeapsească justiţia.


Nu vine X şi spune: lasă că-l pedepsesc eu că-i ticălos”,
a răspuns acid Nicolae Robu.

Edilul susţine că Ioan Nasleu nici nu a mai mers la chefuri cu interlopii, deși timp de peste un an a apărat ”frăția” acestora. „Cum să vii să spui că pentru relaţiile cu Primăria. Nu au pic de ruşine oamenii ăştia? Nu-i crede nimeni, asta e problema. Ce relaţii cu Primăria s-au dezvăluit, cu instituţia Primăriei? Ce relaţii? Că domnul Nasleu a fost prieten cu ei, şi cândva a fost la chefuri, că nici nu a mai fost la chefuri cu ei. Nu ştia, asta spune el. Dacă trebuie să fie anchetat, DIICOT-ul sau cine se ocupă sau se va ocupa îl va ancheta pe domnul Nasleu… Eu spun ce spune, a spus-o şi public: Nu avea ştire de nimic din toate mizeriile acestea… I-a cunoscut în anumite împrejurări când se ocupa de box, K1, poate când era în SRI, se ocupa de lumea interlopă, nu ştiu, nu sunt curios să aflu. Dacă domnul Nasleu apare vinovat cu ceva, implicat că a avut ştire de aceste lucruri, evident că pleacă. Ce temei am eu? Îs dictator pe moşia mea, să spun eşti liber de la societatea de Pieţe, chiar dacă faci lucruri bune, că uite ce spune cineva despre tine? Eu sunt un tip de caracter. Nu-i tratez pe oameni ca nişte obiecte. Trebuie să am motive. Faptul că a avut cândva când nu se ştia ce fac aceşti indivizi. Dacă ar fi avut ştiind ce hram poartă atunci se schimbă complet discuţia. Astă toamnă i-am dat cartonaş galben. Că dacă aflu că are cea mai mică conexiune cu oameni de această categorie sau alţii: de lângă mine ai plecat… Îmi pierd timp din viaţă să discut ce face X au Y. Nu o să mai abordez subiectul, să ştiţi”, a adăugat Robu.

Primarul Timișoarei nu a suflat niciun cuvânt despre iubita liderului interlop Lucian Boncu sau despre prietena lui Boncu, care au fost angajate la Serviciul creșe, Curtea de Conturi constatând că au fost făcute ilegalități.

6 COMENTARII

  1. Domnule primar cred că deja vă acuzați singur și cetățenii văd. Sunteți un individ care este înghesuit din toate punctele de vedere. Această înghesuială pe care o emanați deja începe să devină iritanta pt cetățeni și cred că noi cetățenii nu mai avem răbdare cu dumneavoastră.
    Cetățeni au înțeles bine povestea dintre dumneavoastră și lumea interlopă, așa că rămâne să vedeți câte voturi sau mai bine zis cu câte voturi ați mai rămas.
    Dumnezeu să vă lumineze mintea și sufletul, și nu uitați ca dacă poate as fi băgat în seamă criticile jurnalistului Bota, azi aveați o altă stare!!!!!!??????????
    Poate ar fi mai bine să vă gândiți să faceți pasul înapoi și sa i lăsați pe alții să vină cu un aer și un suflu nou.
    Știți prea bine unde duce dictatura mai ales la noi în Timișoara?????

  2. pai pentru treaba asta, nemernicule, meriti sa fii pus sub urmarire de toate organele legii, cu plangere facuta de toti jurnalistii. pai maine-poimaine se trezeste vreun jurnalist impuscat ca tu, robulete, nu ai chef sa raspunzi la intrebari, penal nenorocit ce esti. nu mai vine ziua aia cand aud ca ai luat degete in fund la inchisoare, ca doar aia meriti pentru toata „munca” ce-ai depus-o! talhar la drum mare, aia esti

  3. Sa te mance puscaria, carnatule !! Pisat fara coloana care esti !
    O sa fac o campanie mare impotriva ta, astfel incat oamenii sa nu te mai voteze pe tine, cacat care protejezi pe infractorii orasului !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.