Nicolae Robu insistă că lucrările la trotuarele din centru respectă legea: „Alţii,...

Nicolae Robu insistă că lucrările la trotuarele din centru respectă legea: „Alţii, probabil mânaţi în luptă de interese, încearcă să ne oprească”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a fost întrebat şi astăzi despre cum decurg lucrările la trotuarele din centru. Pentru acest şantier există o plângere penală depusă de Direcţia pentru Cultură Timiş, însă edilul a arătat din nou că nu concepe existenţa vreunei probleme legale şi că cei care contestă o fac din interes.

Direcția pentru Cultură Timiș a depus plângere penală deoarece lucrările din zona străzii Martin Luther se efectuează fără avizul obligatoriu de la această instituție și fără a exista autorizație de construire.


Nicolae Robu a fost întrebat şi la conferinţa online de azi despre autorizaţia de construire însoţită de un aviz de specialist, în condiţiile în care Ordinul Arhitecţilor, filiala Timişoara, cere un dialog cu Primăria şi Direcţia pentru Cultură pe tema trotuarelor.

„Există tot ceea ce trebuie legal pentru ceea ce facem. Noi ne vedem de treabă. Iar alţii, aşa cum au făcut întotdeauna, de fapt, probabil mânaţi în luptă de interese încearcă să ne oprească. Veţi vedea când veţi putea ieşi cu toţii la plimbare ce am făcut noi în tot acest timp în care pandemia ne-a ţinut închişi. Am lucrat, desigur, cu respectarea regulilor, cu precauţie, şi am mai adăugat la multele lucruri bune pe care le-am făcut în oraş. Am adăugat destul de multe noi realizări. Iar trotuarele, aşa cum am zis, vor fi apreciate, şi amenajările de lângă ele”, a fost răspunsul edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.