Peste o mie de bilete vândute la duelul virtual dintre galeriile Politehnicii...

Peste o mie de bilete vândute la duelul virtual dintre galeriile Politehnicii şi Borussiei Monchengladbach. Profitul va intra în contul clubului alb-violet

0
DISTRIBUIȚI

Meciul de FIFA al prieteniei româno-germane la nivel de galerii generează mai mult interes ca majoritatea jocurilor obişnuite de campionat din ţara noastră. Fanii Politehnicii, care îi vor înfrunta pe cei ai Borussiei Monchengladbach în această seară, pe console în mediul online, au anunţat cu două ore înaintea partidei că au depăşit suma de o mie de tichete vândute.


Profitul acestui joc va intra în contul echipei de Liga 2, afectată financiar de întreruperea competiţiei „reale”.

Cum încasările vor depăşi 15.000 de lei, în condiţiile în care un bilet virtual poate fi achiziţionat cu 15 lei bucata, totalul e deja unul de aproape trei ori mai mare decât cel de la meciul dintre echipele ESports ale lui ASU Poli şi Rapid. Suma va ajuta bugetul incercat al grupării bănăţene susţinute financiar de druckeri. De această dată, in arena virtuală vor intra reprezentanţii Peluzei Sud Timişoara, galerie infrăţită cu peluza Nordkurve, a celor de la Borussia Monchengladbach. Jocul de FIFA pe PlayStation dintre cele două poate fi urmărit „la liber” in această seară, de la ora 21.00, pe canalele oficiale ale clubului (pe YouTube şi Facebook). Pentru ca succesul meciului să fie garantat, anunţul evenimentului a fost bilingv iar partida s-a bucurat de reclamă şi pe unele pagini ale reţelelor sociale frencventate de suporterii nemţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.