Pompierii au spart ușa ca să scoată din casă un timișorean, infectat...

Pompierii au spart ușa ca să scoată din casă un timișorean, infectat cu COVID 19, care a fugit din spital

3
DISTRIBUIȚI

Momente de panică pentru timișorenii care locuiesc pe strada Cugir – un bărbat infectat cu coronavirus a fost luat cu forța și dus la spital de către cei de la ISU Timiș și Poliție. Bărbatul, în vârstă de 70 de ani, s-a dus la Spitalul Municipal, ieri, pentru că se simțea rău și în urma investigațiilor medicii au decis să-l testeze pentru COVID 19. I s-a spus să aștepte rezultatul, dar bătrânul a fugit și s-a închis în apartament. Când a venit confirmarea testului, medicii nu l-au mai găsit pe pacient.


Un echipaj de la ISU a fost trimis să-l ducă la spital, dar acesta a refuzat să deschidă ușa. În această situație, a fost spartă ușa și bătrânul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a fost luat cu forța și urcat într-o ambulanță SMURD.

În imaginile publicate de renasterea.ro este surprins acest moment și revolta locatarilor din zonă. ”Dacă l-ați coborât pe picioare să trimiteți pe cineva să curețe scara asta. Trebuia să îi băgați un sac pe cap, nenorocitul dracului. Să dezinfecteze strada în noaptea asta”, a cerut unul dintre locatari.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor și a fost dus la spitalul ”Victor Babeș”.

3 COMENTARII

  1. a fugit sa stea singur acasa, ce oameni idioti… da, la spital cu el, ca sigur ii place mult acolo, abia asteapta sa moara intr-un spital romanesc. ce tara de cretini

  2. Degeaba are grija lumea. Degeaba doctorii si asistente stau zi si noapte in ture peste ture. Degeaba se doneaza. Degeaba se fac acte peste acte de caritate. Unii oameni nu inteleg si ne pun in primejdie pe toti ceilalti. Nu vreau sa ma gandesc la alternative.. dar cand imi e viata amenintata de asemena specimene o sa ma gandesc la mine, nu la ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.