Președintele Iohannis mesaj pentru români de Paşti: ”Să ne asumăm acest sacrificiu...

Președintele Iohannis mesaj pentru români de Paşti: ”Să ne asumăm acest sacrificiu și să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii”

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale. Şeful statului le cere românilor să îşi manifeste iubirea faţă de cei dragi, renunţând să se întâlnească în această perioadă dificilă pentru omenire.

„Vă doresc tuturor să întâmpinați Sfintele Paști în sănătate și pace sufletească! Învierea Domnului este o celebrare a speranței într-un anotimp al renașterii. Biruința Vieții, acesta este mesajul pascal care ne umple sufletele de încrederea de care avem nevoie, în acest an mai mult decât oricând.


Pentru noi toți, lumina Învierii a fost întotdeauna un prilej de a ne bucura alături de familie și de cei apropiați de căldura locului pe care-l numim „acasă”. Din păcate, sărbătorile pascale de anul acesta ne găsesc într-o situație care ne obligă să aflăm mai mult în noi înșine, în casă și prin rugăciune, lumina și binecuvântarea Învierii”, este începutul mesajului transmis de Iohannis.

Președintele spune că în aceste zile, ne manifestăm iubirea față de cei dragi tocmai renunțând să-i avem lângă noi.

„Suntem însă mereu în gândurile noastre aproape de ei, iar această comuniune spirituală este legătura cea mai puternică, adevărata forță care ne va da energia să depășim momentele dificile prin care trecem. Să ne asumăm acest sacrificiu și să ne regăsim cu aproapele nostru în taina Învierii, precum și în rugăciune pentru alinarea suferințelor celor bolnavi și pentru sufletele celor răpuși de epidemie. Dragi români, Semnificația profundă a acestor zile este aceea că împreună, cu dăruire, iubire și credință vom ieși învingători din greaua încercare la care a fost supusă întreaga omenire. Vă urez să primiți Sfintele Paști cu sufletele luminate de iubire, speranță și credință! Hristos a înviat!”, transmite președintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.