Primăria Denta anunță noi cazuri de infectare cu coronavirus în comună

Primăria Denta anunță noi cazuri de infectare cu coronavirus în comună

0
DISTRIBUIȚI

Primăria comunei timișene Denta a anunțat, cu nume și prenume, care sunt persoanele din localitate infectate cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, transmițând că anchetele epidemiologice sunt în desfășurare.

„Persoanele care au luat contact direct în ultimele zile (14 zile) cu cazurile confirmate au obligația de a intra în autoizolare la domiciliu, iar dacă prezintă simpotime specifice acestui virus (febră, oboseală, tuse uscată etc.) să anunțe urgent medicul de familie.


Vă rugăm sa dați dovadă de întelegere și răbdare. În zilele următoare posibilitatea ca numărul de cazuri confirmate să crească este majoră, nu ieșiți din casă decât pentru urgență majoră. Tratați cu seriozitate toate măsurile de prevenire și răspândire a virusului, normele de igienă impuse pentru această perioadă și distanța socială. Persoanelor afectate de acest virus le dorim multă sănătate și să treacă cât mai repede peste aceasta perioadă”, a transmis Primăria Denta prin intermediul paginii de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.