Primarul din Sacoșu Turcesc și alte trei rude, cu coronavirus

Primarul din Sacoșu Turcesc și alte trei rude, cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Situația din Sacoșu Turcesc se agravează, numărul cazurilor confirmate de infectați cu COVID 19 crescând de la zi la zi. Primarul Adrian Koller, care a intrat în autoizolare după ce o angajată a fost depistată cu coronavirus, și alți trei membri ai familiei sale au ieșit pozitivi în urma testării. Testul l-am făcut joi seara la ora 17.00.


Acum dimineaţa ne-au sunat să ne spună rezultatele şi chiar acum au trimis după noi izoleta şi vom fi duşi la spital. Eu n-am avut simptome, n-am avut temperatură, nu m-au durut muşchii sau alte simptome despre care am citit. Cumva mă aşteptam, după ce colegele mele au fost infectate”, a declarat Koller pentru debanat.ro. În familia Koller au mai fost depistate pozitiv soţia, mama şi cumnata acestuia.

Comitetul județean pentru situații de urgență a impus restricții de circulație pentru localitatea Sacoșu Turcesc și a cerut de câteva zile MAI instituirea carantinei prin ordonanță militară, dar până acum nu s-a primit nicio confirmare de la Bucureșți. Până acum sunt 15 cazuri confirmate în Sacoșu Turcesc, un bătrân decedând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.