Primarul Robu a hotărât cât de mare va fi amenda pentru lipsa...

Primarul Robu a hotărât cât de mare va fi amenda pentru lipsa măștii sau mănușilor. Pe ce articol de lege se bazează

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a hotărât la ce sume se vor ridica amenzile pentru cetățenii care nu vor respecta decizia Comitetului Local pentru Situații de Urgență care prevede ca de astăzi este obligatorie purtarea măștii și a mănușilor în magazine și în mijloacele de transport în comun.


Asta după ce aseară anunța că vor fi date amenzi, dar după ce vor exista trei zile de grație în care nu se vor da decât avertismente. De dimineață, nici Poliția Locală Timișoara nu a știut să spună care o să fie amenda.

Robu a declarat jurnaliștilor de la televiziunile centrale, astăzi, că amenda va fi între 500 și 1.500 lei, în baza articolului 29 din Legea 61/1991 care prevede că este contravenție „nerespectarea măsurilor de ordine luate de organele competente în caz de calamități naturale sau alte pericole publice”.

1 COMENTARIU

  1. As fi de acord, daca din banii aceia ai achizitiona masti, manusi si dezinfectanti care sa fie livrati locuitorilor care sunt obligati sa le poarte. Tor acest Lae Robu a lasat in carca asoc. de proprietari achizitionarea de dispensere si dezinfectanti. E jalnic ce se intampla. Ma gandesc la cei care au 800 de lei salariu, si au copii de intretinut, de unde sa aiba bani sa achizitioneze la suprapret???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.