Ripensia şi ASU Politehnica, remarcate de UEFA pentru aportul la stoparea răspândirii...

Ripensia şi ASU Politehnica, remarcate de UEFA pentru aportul la stoparea răspândirii COVID-19

0
DISTRIBUIȚI

Site-ul oficial al forului european de fotbal a făcut un tur continental în care evidenţiază lupta membrilor afiliaţi pentru stoparea pandemiei de coronavirus. In articolul dedicat României au fost lăudate şi eforturile divizionarelor secunde timişorene, Ripensia şi ASU Politehnica.

Articolul dedicat abordării crizei COVID-19 in ţara noastră începe pe pagina uefa.com cu o personalitate a fotbalului bănăţean: Miodrag Belodedici, care, alături de Adrian Mutu şi Alex Paşcanu, le-a transmis un mesaj emoţionant românilor din străinătate pentru ca aceştia să nu se intoarcă in România, protejându-i astfel pe cei dragi de acasă.

In ceea ce priveşte cluburile de fotbal sunt evidenţiate donaţiile celor de la FCSB şi Dinamo, dar şi abordarea cluburilor din ligile inferioare.


Astfel, pe lângă Rapid şi Petrolul, apare numele Ripensiei – forul continental remarcând campania de donaţii a roş-galbenilor, prin care s-au donat 10.000 de euro Spitalului „Victor Babeş”.

De asemenea, ASU Poli a intrat pe radarul UEFA prin iniţiativa de a veni in sprijinul bătrânilor, fanii oferindu-se voluntari să le efectueze cumpărăturile celor aflaţi in izolare. O idee urmată şi de jucătorii divizionarei C din Blejoi. Sunt precizate şi alte iniţiative, precum cea a ex-internaţional Răzvan Raţ, fost jucător şi la ACS Poli, care a pus hotelul său din Slatina la dispoziţia autorităţilor pentru plasarea de persoane nevoite să stea in carantină. Intre timp fanii alb-violeţi au mai ajutat şi in alte moduri in lupta cu noul coronavirus, inclusiv prin donarea celor 1.000 de euro, strânşi la meciul de FIFA cu Rapid, pentru achiziţionarea de viziere de protecţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.