Robu, teoria conspirației în scandalul de la maternitatea Odobescu: ”Se pare că...

Robu, teoria conspirației în scandalul de la maternitatea Odobescu: ”Se pare că s-au infectat cumva probele dacă nu e cumva vorba de alte lucruri”

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lansat, astăzi, o adevărată teorie a conspirației în încercarea de a acoperi gravele probleme de la Spitalul Municipal Timișoara, condus de colega sa de partid Olimpia Oprea. Primarul a reamintit că nouă dintre cei zece bebeluși, declarați ca fiind infectați cu coronavirus inițial, au fost retestați și sunt negativi și s-a plâns ”ce imagine nedreaptă s-a creat”, fără a vorbi vreo secundă despre cadrele medicale de la maternitatea Odobescu și  din alte secții ale spitalului infectate.

Când a vorbit despre cum probele inițiale ale bebelușilor au ieșit pozitive, Robu a susținut că ”nu avem un mesaj divin… dar cel mai probabil se pare că s-au infectat cumva probele, dacă nu e cumva vorba de alte lucruri.


Că la ticăloşia de care sunt unii capabili nu m-ar mira nimic. Mai mult nu spun”.

Întrebat pe ce se bazează când a făcut această afirmație, edilul a declarat ”Nu am exclus din exprimare asta. Am spus că atâta ticăloşie am întâlnit la unii oameni, inclusiv în această perioadă,  îîn care ar trebui să fim cu toţii altfel, chiar dacă răutatea e acolo la unii. Unii nu pot decât cu venin să trăiască, indiferent de împrejurări. Nu vreau să fac acuze. Doar că nimic nu pot exclude, nimic nu m-ar mira. După câte lucruri am ajuns să văd. După câte tipologii umane am ajuns să cunosc, spun umane, deşi sunt inumane”.

Ulterior, primarul a încercat să minimalizeze constatările grave ale DSP Timiș de la spitalul din subordinea municipalității, afirmând că amenda de 10.000 lei a fost doar pentru raportarea incorectă a cazurilor și că s-a plătit 5.000 lei..

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.