România a trecut de 350 de decese atribuite pandemiei de coronavirus

România a trecut de 350 de decese atribuite pandemiei de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Încă cinci români au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, bilanțul ajungând la 351 de decese. Între cei decedați este și un bărbat de 53 de ani, șofer al unei ambulanțe private care transporta pacienți la dializă.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), un bărbat de 57 de ani, din județul Vâlcea, internat în 12 aprilie în Secția de cardiologie a Spitalul Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, a murit în 14 aprilie.


Acesta suferea de diabet zaharat insulino-dependent; sechele post-infarct), dislipidemie severă, obezitate.

Un bărbat de 70 ani din județul Suceava, internat în perioada 21-23 martie în Spitalul Județean de Urgență Suceava, Secția Neurologie, a murit în 13 aprilie. Afecțiuni pre-existente: AVC ischiemic, hemipareză stânga, HTA std III netratată.

De asemenea, un bărbat de 56 ani din București, șofer de ambulanță privată care transporta pacienți în vederea dializării, internat din data de 23 martie 2020 la Institutul National de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a murit în 13 aprilie.

O femeie de 69 ani din județul Hunedoara, internată pe data de 28 martie la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția Urologie, a murit în 9 aprilie. Diagnostic: neoplasm col uterin, cu invazie a micului bazin, uretrostomă cutanată, uropatie obstructivă, insuficiență renală.

Și un bărbat de 86 de ani din județul Hunedoara, din căminul de bătrâni, a murit în 14 aprilie. El fusese internat în 9 aprilie.

Până în prezent, de la începutul pandemiei, au murit 351 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.