A fost anulată și ediția din acest an a Road Patrol MC...

A fost anulată și ediția din acest an a Road Patrol MC România Bikers Fest, evenimentul dedicat motociliștilor

0
DISTRIBUIȚI

„Dragi prieteni,Road Patrol MC România a luat decizia de a anula ediția din acest an a festivalului Road Patrol MC Romania Bikers Festival 2020. Considerăm că este responsabilitatea noastră să anulăm cele două zile de distracție pentru siguranța tuturor. Vom reveni anul următor cu paradă, concursuri, concerte și multe altele.Vă dorim multă sănătate“, este mesajul cu care organizatorii evenimentului din acest an au decis anularea festivalului care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 19 – 21 iunie la Timișoara.

Evenimentul anunțat încă de anul trecut ar fi trebuit să beneficieze de prezența formației norvegiene Vulture Industries, printre alții.


Formația norvegiană a mai concertat în orașul nostru având parte de succes în rândul melomanilor. Dealtfel, norvegienii au o legătură destul de strânsă cu țara noastră colaborând de mai multe ori cu artistul Costin Chioreanu și cu timișoreanul Edmond „Hupogrammos“ Karban. Anul trecut, festivalul a avut loc la Poligonul AJVPS Timișoara, lângă Pădurea Verde și a programat concerte cu Lux Perpetua (Polonia), Voodoo Vegas (Marea Britanie), Onenightstand (România), Rotting Christ (Grecia), Gothic (România), Sur Austru (România), Katara (România) și Before I Die (România).

Mai multe festivaluri care ar fi trebuit să aibă loc în această primăvară sau vară în zonă au anunțat deja că anulează edițiile din 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.