Campionatele de handbal se reiau fără play-off şi fără spectatori la finele...

Campionatele de handbal se reiau fără play-off şi fără spectatori la finele primăverii. SCM Politehnica mai are de jucat şase partide, inclusiv Final Four-ul Cupei

0
DISTRIBUIȚI

În ciuda prognozelor specialiştilor şi a unor membri reticenţi, FR Handbal a decis ca sezonul actual să se încheie în luna iuni pe „repede-înainte”. În această situaţie, SCM Politehnica a rămas practic fără obiectiv în campionat şi mai poate ajunge în competiţiile continentale doar prin intermediul Cupei României. Cu tot cu turneul F4 din Dobrogea, alb-violeţii mai au de disputat şase partide în decurs de o lună de zile.

FRH a decis să reia campionatul la finele primăverii. Conform gsp.ro în cadrul Consiliului de Administrație al federaţiei scorul a fost 10-4 în favoarea disputării restului sezonului.  SCM Poli e printre primele echipe care revin pe parchet conform programului deja anunţat.


Bănăţenii au o restanţă chiar pe 31 mai cu Buzău plus alte trei partide de campionat. În Liga Zimbrilor timişorenii erau pe 8 (33 puncte), care reprezenta ultimul loc de play-off în formatul clasic, dar prin renunţarea la faza superioară a competiţiei rămân fără obiectiv în acest clasament. Restul partidelor vor fi între 9-11 iunie sub formă de turneu într-un oraş ales. Călăraşi, Reşiţa şi Bacău vor fi adversarii trupei pregătite de Pero Milosevic.

Mai important, Poli se va concentra cu siguranţă pe turneul Final Four al Cupei României, acolo unde în semifinale întâlneşte gazda competiţiei – Dobrogea Sud. Mini-turneul e programat în zilele de 24 şi 25 iunie.

„Cred că e o decizie bună ca sezonul să se încheie prin disputarea tuturor meciurilor din sezonul regulat și a celor rămase din Cupă. Va fi, în același timp, foarte greu pentru jucători să facă față unor săptămâni intense, după aproximativ două luni de pauză. Cel mai important este să trecem sănătoși de această perioadă de urgență și apoi să avem condiții corespunzătoare pentru a reveni. Nu e totuna să te pregătești în sala de forță sau acasă, în propriul apartament. Nu știm nimic, deocamdată, despre un moment al reunirii; trebuie, în primul rând, să respectăm izolarea până la mijlocul lunii mai, pentru că nici în sală nu putem intra mai repede de acest termen”, a declarat Pero Milosevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.