Șoferi băuți la volan, depistați pe șoselele din Timișoara și din județ

Șoferi băuți la volan, depistați pe șoselele din Timișoara și din județ

0
DISTRIBUIȚI

Trei bărbați au fost prinși, zilele acestea, băuți la volan. Cu toții s-au ales cu dosar penal, amendă și cu permisul suspendat.

Două dintre cazuri au fost întâlnite pe străzile din Timișoara.


Sâmbătă, în data de 4 aprilie, în jurul orei 20.15, polițiștii au oprit pentru control, pe Calea Dorobanților, nu bărbat de 37 de ani, aflat la volanul autoturismului său. A fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 2 Timișoara au tras pe dreapta un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani. 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat era alcoolemia bărbatului.

Cazuri asemănătoare au fost întâlnite și în alte părți ale județului Timiș. Astăzi, în data de 6 aprilie, nu tânăr de 31 de ani conducea, băut fiind, pe DC 158, în localitatea Pădureni. 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia sa.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Cu toții au fost duși la spital pentru a le fi recoltate probe biologice, care vor stabili cu exactitate cantitatea de alcool consumată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.