Șoferi băuți, opriți de polițiști pe străzile din Timișoara. Dublă sancțiune –...

Șoferi băuți, opriți de polițiști pe străzile din Timișoara. Dublă sancțiune – dosar penal penal și permis de conducere suspendat

0
DISTRIBUIȚI

Doi bărbați au fost arși la buzunare, au rămas fără permise de conducere și li s-a întocmit dosar penal.


Au fost prinși în timp ce se aflau la volanul mașinii, deși consumaseră băuturi alcoolice. Ambele cazuri au fost înregistrate pe străzile din Timișoara.

Unul dintre cei doi era foarte băut, în timpul zilei. A fost tras pe dreapta ieri, în jurul orei 16.36, pe strada Avram Imbroane din Timișoara. Duhnea a alcool, a fost pus să sufle în aparatul etilotest. Bărbatului de 57 de ani i-a rezultat o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cel de-al doilea caz, un tânăr de 23 de ani a fost oprit în jurul orei 00.30, pe bulevardul Republicii. 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost valoarea rezultată, după ce a făcut alcooltestul.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. Au fost sancționati contravențional pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației conform Ordonanței Militare nr. 3/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.