Solistul formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat o nouă melodie VIDEO

Solistul formației Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat o nouă melodie VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Călin Pop a lansat astăzi piesa single și video „Speranța în glas”, un cântec de speranță, un gând bun adresat tuturor în aceste dificile vremuri. Filmările proprii amator au fost făcute în condițiile reale de izolare. Artwork-ul aparține Elenei Cercel, iar montajul a fost realizat de Virgil Babușcov la PrimaPhoto Studio, piesa fiind lansată sub egida Universal Music Romania.

Legendarul solist şi-a început cariera printr-un concert Celelalte Cuvinte care a avut loc la Casa Studenţilor din Timişoara în data de 13 decembrie 1981 și nu se află la prima „abatere“ în ceea ce privește materialele discografice solo.

Una din amintirile de suflet ale artistului legată de Timișoara s-a întâmplat în 1984, în Parcul Rozelor, unde trupa Celelalte Cuvinte a susținut un concert.


„Programul a fost decalat şi am apucat să cântăm doar câteva piese, restricţiile de oră impuse de Miliţie, la vremea aceea, fiind drastice. Publicul ne chema înapoi, la bis, dar noi nu mai aveam voie să urcăm pe scenă. Însuşi primarul de atunci, secondat de forţele de ordine, ne interzicea acest lucru. Drept urmare, publicul, în cel mai spontan mod posibil, a început să cânte «Deşteaptă-te române», un lucru interzis la vremea aceea. Practic, spectatorii au înfruntat sistemul, ca să susţină trupa Celelalte Cuvinte. Am fost toţi foarte mişcaţi”, și-a amintit Călin Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.