Specialist despre tunelurile de la intrările în piețele din Timișoara: „Sunt degeaba”

Specialist despre tunelurile de la intrările în piețele din Timișoara: „Sunt degeaba”

0
DISTRIBUIȚI

Tunelurile de dezinfecție cumpărate de Piețe SA, condusă de Ioan Nasleu, omul de încredere al primarului Nicolae Robu și tovarășul de chefuri al interlopului Lucian Boncu, nu au niciun fel de eficiență în lupta cu COVID 19. Când am întrebat care este eficiența instalării acestor tuneluri în condițiile în care se trece prin ele de pe stradă într-o piață, DSP Timiș a dat un răspuns care nu lămurește lucrurile: „aceste tuneluri pot veni în completarea măsurilor de prevenție deja instituite, adăugând un plus de eficiență prevenției”.

Unul dintre medicii specialiști, care luptă cu coronavirusul și care a cerut să-i fie păstrat anonimatul pentru a nu fi „presat” de admnistrația Nicolae Robu, a susținut că instalarea acestor tuneluri de dezinsecție la intrările în piață „o prostie.


Un tunel care dezinfectează umed, prin soluție bactericidă, practic împrăștie această soluție pe hainele omului, udă hainele. Nu este practic, nu poți să-i uzi pe toți care intră în piață. Lumea nu vine în combinezoane impermeabile la piață. Tunelurile acestea sunt făcute ca să dezinfecteze aceste costume impermeabile. Sunt degeaba. Dacă ar fi cu ultraviolete, ai zice că trage o rază de ultraviolete peste haine. Dacă este cu substanțe, nu e bine. Pentru faringe, unde e problema, nu te ajută”.

Sursa foto: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.