Timișorenii, îndemnați să iasă la ferestre, miercuri seara, pentru a-și manifesta susținerea...

Timișorenii, îndemnați să iasă la ferestre, miercuri seara, pentru a-și manifesta susținerea pentru cei care luptă cu pandemia

0
DISTRIBUIȚI

Asociația Timișoara 2021 îi îndeamnă pe timișoreni ca miercuri, 8 aprilie, începând cu ora 21.00, să iasă timp de un sfert de oră, cu lanterne sau cu lumini la ferestre și balcoane, în semn de solidaritate cu cei care sunt în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus și pentru a-i încuraja pe cei care trebuie să stea în casă.

Inițiativa este inspirată de sloganul proiectului Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, „Luminează orașul prin tine”, și se dorește a fi, potrivit spuselor președintelui asocieției, Horațiu Rada, „un mesaj de unitate la nivelul fiecărei comunități, deoarece fiecare dintre noi are un rol important în lupta pe care o ducem acum împotriva acestui virus. Cei care stau acasă opresc răspândirea coronavirusului, iar cei care sunt la datorie ne protejează, ne ajută, ne vindecă.


Doar împreună putem ieși învingători din această luptă, doar împreună luminăm orașul”.

La rândul ei, Simona Neumann, directorul executiv al asociației, insistă asupra puterii locuitorilor orașului de a-și păstra încrederea și de a se uni, așa cum au mai făcut-o, căci „România și Europa nu vor putea avea o Capitală Culturală în 2021, dacă nu oprim răspândirea acestui virus. Împreună stăm acasă și ieșim la ferestre, împreună Luminăm orașul”.

Asociațiile de locatari sunt rugate să susțină acest demers prin răspândirea informației la avizierele din scările de bloc, care poate fi descărcată de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.