Transportul de comun în Timișoara revine la normal. Ce prevede decizia comitetului...

Transportul de comun în Timișoara revine la normal. Ce prevede decizia comitetului local pentru situații de urgență

1
DISTRIBUIȚI

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Timișoara a decis, ieri, să anuleze toate restricțiile legate de funcționarea transportului în comun.

”Se sistează restrictiile asupra programului mijloacelor de transport public ale STPT.


STPT va organiza fluxurile de călători -urcarea  şi coborârea și va face afişări / semnalizări corespunzătoare, astfel încât să se evite la maximum intersectatea / apropierea pasagerilor unii cu / de alţii. STPT va continua spălarea şi dezinfectarea susţinută, inclusiv cu ajutorul roboților cu ultraviolete, a tuturor mijloacelor de transport public, precum și spălarea și dezinfectarea stațiilor şi vecinătăţilor imediate. STPT va asigura prezenţa şi funcționalitatea în toate mijloacele sale de transport a dispozitivelor de dezinfecție a mâinilor”, se arată în hotărâre.

Șoferii sau vatmanii vor putea să limiteze numărul pasagerilor și vor avea obligația de a monitoriza dacă există dezinfectant în mijloacele de transport în comun.

1 COMENTARIU

  1. Ce normal, nu a văzut nimeni ca nu exista călători in mijloacele de transport. Se plimba degeaba. Dar asta nu vede nimeni pentru ca altfe scad sumele de la primărie și șpagă nu mai e .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.