Trupa Kings Are Overrated a lansat un nou videoclip, care anunță apariția...

Trupa Kings Are Overrated a lansat un nou videoclip, care anunță apariția albumului de debut VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Kings Are Overrated a lansat un nou videoclip, la piesa „Nothing în my way“, melodia anunțând materialul discografic de debut al trupei. Compoziția timișorenilor care anul trecut au susținut un concert la Radio Guerilla, la emisiunea „Nesemnații” cu Bogdan Șerban, și au câștigat concursul Deer Music, s-a născut la București.

„Eram la București și țin minte că ne-a arătat Vlad o parte din instrumental.Ne-a plăcut de la început și am lucrat la niște părți chiar atunci…cred că mai am o parte din înregistrări pe telefon. Nu am ajuns la versiunea finală dar putem spune că așa s-au pus bazele piesei“, spune solistul formației, Cristian Paroș.

Kings Are Overrated a luat naștere la sfârșitul anului 2018 și a lansat E.P.-ul „Save the New Generation“.


Pentru luna aprilie a acestui an, cei trei băieți au pregătit să lanseze discul de debut și un turneu de promovare, dar datorită pandemiei de coronavirus deocamdată evenimentele au fost reprogramate.

„Inițial, lansarea albumului People We Keep Calling Ghosts trebuia să aibă loc luna asta, urmată de un turneu de promovare dar din păcate evenimentele au fost anulate. Am decis să mai lucrăm la materiale video și să mai lansăm câteva single-uri înainte. Turneul de promovare va fi reprogramat datorită situației actuale. Noi spunem că EP-ul se îndreaptă spre un gen mai dark, piesele tratând subiecte mai sensibile. Chiar dacă ‘Nothing în my way’ se aseamănă puțin cu sunetul de pe EP, albumul se diferențiază prin mai multe elemente. Feedback-ul a fost bun având în vedere că piesele sunt pentru un public mai restrâns”, ne-a declarat solistul trupei. Kings Are Overrated este alcătuită din Cristian Paroș, Vlad Rădoi și Alfred Paroș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.