Un bărbat aflat în autoizolare și-a continuat activitatea de traficant de droguri....

Un bărbat aflat în autoizolare și-a continuat activitatea de traficant de droguri. Clienții erau așteptați la gardul casei

0
DISTRIBUIȚI

canabis

Un bărbat din județul Bihor a traficat droguri în țară în plină pandemie de coronavirus. El vindea canabis prin gardul locuinței sale, pentru că se afla în autoizolare. A fost prins de procurorii DIICOT în timp ce livra 60 pliculeţe de stupefiante.

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de risc și trafic de droguri de risc, în formă continuată.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 27 martie, inculpatul B.A.I.


a intrat în ţară prin P.T.F. Borş, călătorind din Anglia, dată de la care se afla în autoizolare pentru 14 zile, potrivit actelor normative subsecvente decretului 195/2020 prin care s-a instituit starea de urgenţă la nivel naţional, iar la intrarea în ţară, acesta a adus cu el cannabis, din care, a comercializat o parte, chiar din starea de autoizolare în care se afla”, potrivit DIICOT.

Vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a bărbatului, imediat după ce acesta a vândut 60 pliculeţe cu cannabis (aproximativ 100 de grame), contra sumei de 4.400 de lei, prin gardul locuinţei sale din județul Bihor, unde se afla în autoizolare.

Tot vineri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul BCCO Oradea au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate alte 11 pliculeţe cu cannabis (aproximativ 11 grame), pe care individul voia să le vândă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.