Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a donat spitalelor din județ 1.000 de...

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a donat spitalelor din județ 1.000 de litri de dezinfectant și mii de măști de protecție

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1779170984">

Universitatea din Arad a donat spitalelor din județ 1.000 de litri de dezinfectant produs în laboratoarele proprii și peste 6.000 de măști produse la Facultatea de Inginerie Textilă și Facultatea de Design.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Consiliul Județean Arad, mediul universitar arădean continuă să ajute în lupta împotriva COVID-19.

Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad a donat spitalelor și altor instituții din Regiunea Vest peste 1.000 de litri lichid dezinfectant pentru mâini produs în laboratoarele proprii.

De asemenea, peste 6.000 măști de protecție produse cu ajutorul Facultății de Inginerie Textilă și a Facultății de Design au fost donate unor instituții și cetățenilor din Județul Arad.

Angajații Universității „Aurel Vlaicu” Arad au donat peste 8.000 de euro, fonduri din care se va achiziționa aparatură medicală necesară spitalelor din Arad.

Totodată, studenții și cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială au inițiat campania „Ajută-ne să-i ajutăm”, prin care aceștia fac cumpărăturile celor vârstnici și îi ajută cu produse alimentare și de igienă pe cei fără posibilități.

O altă acțiune a Universității „Aurel Vlaicu” a fost punerea căminului studențesc Akademos la dispoziția autorităților, în mod gratuit.

Sursa foto: uav.ro (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.