Urmărire cu focuri de armă, noaptea trecută, în Timiș

Urmărire cu focuri de armă, noaptea trecută, în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

O mașină în care se aflau doi bărbați a fost oprită aseară, aproape de miezul nopții, pentru un control de rutină, de către polițiștii din localitatea timișeană Foeni.

Cei doi bărbați au coborât din autoturism și au devenit recalcitranți cu polițiștii, înjurându-i și chiar aruncând cu pietre după ei, după care s-au urcat înapoi în mașină și au demarat. Agenții i-au somat și apoi au executat focuri de armă în plan vertical pentru a-i opri, însă fugarii nu au fost impresionați.


Aceștia au intrat într-o curte, apoi au luat-o la picior pe câmp, unde au fost în cele din urmă prinși, ascunși în tufe, în ajutorul polițiștilor din localitate venind și colegii de la Frontieră, a transmis stiridetimisoara.ro.

Bărbații au fost duși la sediul poliției din Peciu Nou, unde oamenii legii au constatat că șoferul, pentru care etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,48mg în aerul expirat, nu avea permis de conducere. Pe numele celor doi, polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj, în timp ce șoferul are acum dosar și pentru conducere fără permis și refuzul recoltării de probe biologice. Amândoi s-au ales cu câte o amendă de 20.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.